Kıraç Limak Türker İlkokulu
Hürriyet Mah. Saka Sk. No4 Kıraç/Esenyurt

VİZYON

Okulumuzda eğitim gören her öğrencimizi her yönüyle en iyi şekilde yetiştirip, onları geleceğe hazırlamak, okulumuzdan mezun olan öğrencilerin en iyi okulları kazanarak isim yapmalarını sağlamaktır. Okulumuz, okul personeli ve öğrencilerimizin başarısını artırmak ve örnek okul olarak gösterilmesini sağlayarak, sıralamada yerini almasını, ön sıralarda bulunmasını başarmaktır.

MİSYON

Kıraç Limak Türker İlkokulu olarak eğitimin amaçlarına uygun, Atatürk İlke ve inkılapları doğrultusunda, vatanını ve milletini seven, başarılı ve saygılı öğrenciler yetiştirmek için buradayız. Geleceğimizin teminatı ve yarınlarımız olan çocuklarımıza, çevremize, vatan ve milletimize hizmet vermek için buradayız...

BAŞARILAR

2012 Yılı İçerisinde; - İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Değerler Eğitimi Projesi kapsamında düzenlenen Birinci Değerler Olimpiyatında okulumuz öğrencilerinden Ebru AKTAĞ “Doğruluk” kategorisinde il 1.si olarak “Onur Ödülüne” layık görülmüştür. - Okulumuz öğrencilerinden Melda İNANLI, ilçe çapında düzenlenen Bilmece Yarışmasında ilçe 1.si olmuştur - Okulumuz öğrencilerinden Sıla Çelik, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nın 88.Yıldönümü" konulu komposizyon yarışmasında ilçe 1.si olmuştur. -Okulumuz 2019-2020 yılında "e-Twinning Ulusal Kalite Etiketi" almıştır. -Okulumuz 2020-2021 yılında "Okulum Temiz" belgesini almıştır. -2023-2024 yılında okul kız voleybol takımı ilçe 1.si olmuştur.

İkili Öğretim

08:30 - 12:30 Sabah Grubu 13:20 - 17:20 Öğle Grubu

Okul Servisi mevcut değildir.

İlçe Merkezine 3 Km İl Merkezine 30 Km

Kıraç/Esenyurt/İSTANBUL

Sportif Etkinlikler

Okul içi futbol ve çocuk oyunları müsabakaları düzenlenmektedir.İl ve ilçe düzeyinde etkinlik ve yarışmalara katılınmaktadır.

Bilimsel Etkinlikler

Düzenlenen bilim fuarlarına katılım gösterilir. Okulumuzda bilime meraklı öğrenciler teşvik edilir.

Proje Çalışmaları

Okulumuzda Sıfır Atık, Umudum Öğretmenim, Veli Akademileri, İstanbul´u Okuyorum, Okulum Temiz, Öğretmeniyle Güzel İstanbul, e-Twinning, Ben Okuyorum İstanbul Okuyor projeleri yürütülmektedir. Ayrıca okulumuz 2019-2020 yılında "e-Twinning Ulusal Kalite Etiketi" ve 2020-2021 yılında ise "Okulum Temiz" belgelerini almıştır.

Diğer Hususlar

Okulumuzun Resmi Sosyal Medya Hesapları Instagram: @limakturker Facebook: @limakturkerio Twitter: @limakturker Youtube: @kraclimakturkerilkokulu4444